Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Happy New Year Drinks & Bites

januari 9 @ 5:00 pm - 7:30 pm

Eur50

Start the new year with goals and vision, which you want to share!

Design your own perfect network – Dream. Create. Connec. Kom naar deze Lifestyle Business Happy New Year Drinks & Bites op de prachtigste locatie van Den Haag; Java Straat – beauty clinic Essential Aesthetics!

De Lifestyle Business Club staat voor het samenbrengen van ondernemers uit de lifestyle, beauty, fashion, media, travel, interieur, pr branche. En meer! ZZP’ers, MKB’ers, DGA’s maar ook multinationals die begrijpen dat je samen verder komt.

Het doel is het creëren van win-win situaties, elkaar business gunnen. Gezamenlijk concepten uitzetten en met elkaar meedenken. Maar ook om samenwerkingsverbanden leggen en trends in de markt te spotten. Netwerken is als ondernemer heel belangrijk. Zonder netwerk ben je nergens; de kracht van energie met kennis en passie.

Tijdens onze nieuwjaarsborrel de lekkerste culinaire hapjes van www.wildbrood.nl van Emmie Wolting. Ook zullen de Sponsoren en Partners aanwezig zijn bij dit event. Het netwerk is vol passie en veel energie opgebouwd. Laagdrempelig maar met een enorme gunfactor én professionaliteit.

Ticket via https://newyeardrinksbites.eventbrite.nl
50 euro ex BTW
35 euro ex BTW voor members (met code)

www.lifestylebusinessclub.nl

Organisator

Den Haag Lifestyle Business Club
E-mail:
denhaag@lifestylebusinessclub.com

Locatie

Essential Aesthetics
Javastraat 40
Den Haag, Zuid Holland 2585 AP Nederland
+ Google Maps
Website:
www.essentialaesthetics.nl