Lifestyle Business Club opgericht door Erica Meure Pool

Met achtergrond in business development van Japanse multinationals, met het vestigen in Nederland en andersom, had zij een groot netwerk. Ook wist zij zaken te doen met verschillende nationaliteiten, culturen en diversiteit van persoonlijkheden.

Echter ontbrak in het ondernemersgeest de vrijheid om zelf beslissingen te nemen. September 2011 is zij zelfstandige geworden en in de zoektocht om samenwerkingen aan te gaan met bestaande relaties, verliep zo goed dat zij de manier waarop zij concepten bedacht, te delen met haar netwerk.

Niet alleen het vermogen om creatief te zijn om samenwerkingen aan te gaan, maar ook de manier hoe te netwerken. Net dat stapje verder gaan voor elkaar, maakt dat vertrouwen een plekje krijgt en mooie connecties ontstaan. 

 

Hoe kun jij je aansluiten als member?

Om een breed aanbod netwerken aan te bieden, organiseren wij op jaarbasis 150+ evenementen. Zowel offline met verschillende thema’s in 9  verschillende regio’s in Nederland. En internationaal in Dubai, Londen, Ibiza, Parijs en meerdere !

Maar ook online. De workshops worden ingevuld door onze Partners en Sponsoren op gebied van  kennis en informatie om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Kom 2x netwerken, we vragen je daarna om aan te sluiten als Exclusive Member worden.

 

 

Hoe jij je kunt aansluiten als merk

Ook bieden wij de mogelijkheid om een product of dienst onder de aandacht te brengen. Maar ook mogelijk om met een brand activation onze doelgroep te bereiken. Ons netwerk in lifestyle is erg breed, maar wij focussen ons op producten en diensten gericht op de vrouw. Product of dienst met een verhaal, die net een stapje verder durven te gaan.

 

“Licentiehouder overzicht”

Wij vinden het belangrijk dat jij als ondernemers ook kunt netwerken in jouw eigen omgeving. Niet iedere ondernemer heeft een business met onbeperkt bereik. En het is ook fijn om te kunnen netwerken met ondernemers die uit dezelfde regio komen.

 De Lifestyle Business Club heeft daarom een aantal licentiehouders, die het netwerk regionaal opzetten. Hun passie voor connecten, het ondersteunen van (nieuwe) members maakt dat iedere ondernemer zich welkom voelt. En uiteraard zijn ook zij ondernemers met een eigen achtergrond.

 

Staat jouw regio er niet bij en heb je zelf interesse om Licentiehouder te worden? Contact ons voor de mogelijkheden