Oostelijke Handelskade 901, 1019 BW Amsterdam
+31 640828179

Lifestyle Business Bootcamp

29 november

Ben je erbij?

Koop nu alvast je kaartje

Network

Lifestyle
Business
Bootcamp

Ben je erbij?

Koop nu alvast je kaartje
2019/11/21 14:00:00
BUSINESS BOOTCAMP
29 november Corendon Village Hotel Badhoevedorp

Persoonlijke groei is priceless!  Door in jezelf te investeren, kom je verder in je zoektocht naar succes. Op alle vlakken geldt dit maar zeker op het gebied van het ondernemerschap. Investeren in jezelf lijkt makkelijk en dat is het ook. Het enige is dat het belangrijk is om er de tijd voor te nemen. Doe mee!

De Lifestyle Business Club is een netwerk met ruim 9,000 lifestyle ondernemers en professionals. Op 29 november organiseert zij haar 2e editie Lifestyle Business Bootcamp bij Corendon Village in Badhoevedorp . De Partners die nauw betrokken zijn bij de community, zullen diverse workshops geven. Iedere deelnemer kan participeren aan de plenaire sessie en 3 verschillende workshops op gebied van ondernemerschap. Van 13-18 uur met afsluitend een netwerkborrel in de skybar.

De all-in prijs is 99 euro ex BTW en je krijgt daarmee toegang tot de aanwezige leden, Partners en de know-how die aanwezig is. Een investering in jezelf verdiend zich in zoveel meer dan geld alleen terug!

Bekijk hier het filmpje van de vorige bootcamp

PROGRAMMA

Programma

Eerste gedeelte alle 80 genodigden in 1 ruimte, daarna zullen de ruimtes opgesplitst zijn in 4 ruimtes van ieder max 30 deelnemers

Aanvang 12.30 uur
met koffie/thee/water (munt/citroen) koekjes

Workshop I: 13.00-13.45u
 plenair 80 personen start van de middag met welkom

Pauze 35 min   
met koffie/thee/water (munt/citroen) koekjes

Workshop II: 14.20-15.20u  
alle 4 zalen voor 20-25 personen

Pauze 20 min          
met koffie/thee/water (munt/citroen) koekjes

Workshop III: 15.40-16.40u 
alle 4 zalen voor 20-25 personen

Pauze 20 min          
met koffie/thee/water (munt/citroen) koekjes

Workshop IV: 17.00-18.00u   
alle 4 zalen voor 20-25 personen

Borrel 18.00-18.45u         
borrel inclusief bites

Programma indeling:

14.20

I           Superfan Factory

II          Go Focus

III         Hendriks & Co

IV         Mystery

 15.40
                                        
  I          Beauty Brands Agency          

 II          Eve&Lilith                               

 III        Brand Karma                            

IV         AdministratieNet 

17.00

I        Conchita van Rooij        

II      Bye Little Shoes

III    BOOST

IV    Wellness Explorer Business

Je hebt keuze uit diverse workshops

Administratienet – Nancy van de Luitgaren

BE-lasting niet lastig

Doe je voordeel met een degelijke boekhouding! Hoewel je als ondernemer vooral bezig wilt zijn met ondernemen, is het bijhouden van een boekhouding van essentieel belang. Ondanks dat het sorteren van al het papierwerk saai is en je met allerlei regels, wetten en uitzonderingen te maken hebt, kun je als ondernemer ook juist je voordeel doen met een degelijke boekhouding. Tijdens deze workshop krijg je tips mee die jou geld kunnen besparen!

Beauty Brands Agency- Melissa Tan

Brand Activation Experience Strategy

Leer interactief welke elementen een must-have zijn om jouw merk/product succesvol te lanceren. En hoe je jouw merk/product met een 360 ° Brand Activation Experience Strategy succesvol lanceert bij de consument en bij de retailer. In de workshop gaan we ieder een brand activation strategie kalender maken. Ook ontvang je exclusief de Beauty Brands Agency Content Kalender 2019 met alle belangrijke data om als merk in te haken.

Boost- Rosanne van Zalingen

Ondernemen in vrijheid

Daag jezelf uit om te groeien en jezelf te ontwikkelenJe weet dat je in staat bent tot grote dingen en dat je onder de juiste omstandigheden ver kunt komen. Je gelooft in jezelf en wat je kunt bereiken. Je hebt misschien een beeld van jezelf in je mind: een visie om je dromen waar te maken, om het succes te behalen waarvan je weet dat het de jouwe kan zijn. Hoe begin je te transformeren in de persoon waarvan je denkt dat je haar zou kunnen zijn?  Het is tijd om jezelf uit te dagen, om te groeien en jezelf ontwikkelen. Natuurlijk leiderschap begint vanuit de kern, de persoon die diep van binnen in jou zit. Merendeel van de ondernemers zijn gaan ondernemen om vrijheid te ervaren, maar ervaar je dat ook echt? Graag nemen we je mee in een nieuwe wereld van ondernemen in vrijheid en de beste versie van jezelf.

Superfan Factory

De digitale reis van jouw klant en hoe je deze kunt beïnvloeden.

Bijna niemand koopt direct! Wist jij dat een potentiële klant (b2b & b2c) tussen 3-6 interacties met jouw “merk” nodig heeft alvorens hij of zij tot de gewenste actie overgaat. In deze workshop gaan wij de digitale reis van jouw klant in kaart brengen en geef ik jou praktisch tips hoe je deze “reis” kunt beïnvloeden. Onderwerpen zoals: de ideale klant, sales psychologie het inrichten van je funnel, branding komen aanbod.

BY.E Little Shoes – Ellen van IJssel

Verleg je focus zonder uitstel!

Focus workshop: De focus ligt op het wegnemen van uitstelgedrag, op zelfanalyse en op het beheersen van gedachten en emoties. Op deze manier kun je verbeterpunten vaststellen en een positieve ontwikkeling laten doormaken waarbij er prestaties neergezet gaan worden die vooraf niet voor mogelijk werden gehouden. Een goede focus zorgt ervoor dat je meer bereikt, zowel op het werk als in de privésfeer. Mindset : Op nieuwe en verschillende manieren worden er handvatten aangereikt om eigen gedachten te kunnen beheersen, om zo boven jezelf uit te kunnen stijgen

CONCHITA VAN ROOIJ- SCHEIDINGSADVOCAAT

Know Your Rights

Top advocate Conchita van Rooij wordt gezien als DE scheidingsadvocaat van Nederland. Om aan die top te komen, heeft zij heel hard gewerkt – en nog steeds! Haar kantoor grenst aan het prachtige Vondelpark waar zij haar clientèle vanuit heel NL ontvangt.Om als business vrouw succesvol te kunnen zijn, valt en staat alles met een stabiele fundering. Zowel zakelijk, maar ook op privé vlak. Ga je trouwen of ben je gelukkig getrouwd? Wees op de hoogte van jouw plichten en rechten! Maar liefst 87% van getrouwde stellen weten niet wat hun rechten en plichten zijn wanneer zij gaan scheiden. Of zit je in een scheiding en kun je door de bomen het bos niet meer zien met alle kleine regels? Laat je goed informeren door deze power vrouw.

EVE & Lilith – Eveline-Carolina van Straten

Succes kun je plannen

Succes is niet iets wat je overkomt, maar wat je moet er voor doen? Of laten?Met een strategisch plan en een goed netwerk is succes onvermijdelijk. Tijdens de training gaan we kijken naar je bedrijf, je doelen, je dromen en maken we een strategisch plan zodat je daadwerkelijk gaat bereiken wat je het liefste wilt! Daarnaast gaan we dieper in op jouw portemonnee, houd jij teveel maand over aan het einde van je geld? Of heb je meer dan genoeg om financieel onafhankelijk te zijn en hou je zelfs nog wat over voor later? We gaan je leren hoe je jouw financiën beter op een rijtje krijgt en hoe je op tijd bij kunt sturen

Go Focus – Anouk Boering

Points of YOU workshop

Wat betekent ondernemen in vrijheid voor jou? Vrijheid is de ruimte om je eigen keuzes te maken en dat is precies wat je als ondernemer doet. Je kunt bijvoorbeeld iedere dag kiezen, hoe je je uren indeelt. Maar vrijheid zit hem niet alleen in deze praktische zaken. Het is ook toelaten van een bepaald gevoel

Hendriks & Co – Caty Hendriks

Creëer balans in Privé en Werk!

Leer om je tijd meer effectief te gebruiken en meer tijd over te houden voor je familie, jezelf en je bedrijf Wil jij – als moeder – betere resultaten in jouw leven en jouw werk? Vind je het soms lastig om te balanceren tussen jouw werk en jouw familie? In deze dynamische workshop ontdek je jouw onderliggende beperkende overtuigingen; leer je jouw tijd effectiever in te zetten, ontdek je hét geheim hoe jouw zelfvertrouwen te bouwen en onstuitbaar te worden

Catwalk & Branding Class

Let’s activate your brand

Een work-out om te ervaren hoe je overkomt op de ander en hoe je je presenteert als MERK, dmv een échte catwalk! Voor hen die uit hun comfortzone willen gaan en willen groeien door zich kwetsbaar op te stellen en open te stellen voor de feedback van anderen.

Wellness Explorer Business – Sonja Serlui

Business Modellen – passieve inkomsten        

Kun je door een aanpassing in jouw bedrijf of door er iets aan toe te voegen, zorgen voor een inkomstenstroom dat jouw pensioen genereert? Er zijn business modellen waarbij het mogelijk is, zij zal daar 1 van bespreken. Als mede oprichter van het eerste netwerk marketing bedrijf in Nederland, met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van een internationale business, is Wellness Explorer Business toegewijd haar business partners over de hele wereld te trainen en te helpen een succesvolle business op te bouwen.

KOOP NU ALVAST JE KAARTJE!
DIT IS HOE HET WERKT!

Koop nu je kaartje
Earlybird 69 euro, na 15 september 79 euro voor Exclusive Members (mail voor een code)
Earlybird 89 euro, na 15 september 99 euro voor niet members
Je ontvangt een betaalbevestiging per mail inclusief je ticket.
Op basis van jouw voorkeur en beschikbaarheid wordt je ingedeeld.
Stuur jouw voorkeur workshop naar amsterdam@lifestylebusinessclub.com

2c8728f
Mirjam & Juliette
Untameable
CEO

Een event van LBC is altijd feest. Het samensmelten van mooie en inspirerende ondernemers is absoluut een waarde voor iedereen als ondernemer.Wij van Untameable hebben al menig mooie connecties mogen maken waarvan sommige al een vruchtbare samenwerking hebben opgeleverd.

download
Veronica Jibodh
POUCHI
CEO and Designer

“Ik ben een people person. Ik heb mensen om me heen nodig waar ik een heerlijke energie van krijg.
En dat is wat ik ervaar bij deze club. Doordat ik positieve energie krijg, kan ik deze ook doorgeven aan anderen.
En doordat ik anderen kan laten stralen, straal ik weer. En als ik straal, straalt mijn hele omgeving.