LIFESTYLE BUSINESS BOOTCAMP

 Maandag 28 september 12.00-18.45u

Hotel Arena Amsterdam

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Persoonlijke groei is priceless!

Door in jezelf te investeren, kom je verder in je zoektocht naar succes. Op alle vlakken geldt dit maar zeker op het gebied van het ondernemerschap. Investeren in jezelf lijkt makkelijk en dat is het ook. Het enige is dat het belangrijk is om er de tijd voor te nemen. Durf te kiezen en te investeren in jezelf, je bent het meer dan waard!

Lifestyle Business Club is een netwerk met ruim 9,500 lifestyle ondernemers en professionals. Op maandag 28 september organiseert zij haar 3e editie Lifestyle Business Bootcamp. De Partners, Sponsoren en Exclusive Members die nauw betrokken zijn bij de community en dus zelf ondernemer zijn, zullen diverse workshops geven. Iedere deelnemer kan participeren aan de plenaire sessie en 3 verschillende workshops op gebied van ondernemerschap, leiderschap en innovatie. Van 13-18 uur met vooraf een lunch buffet en afsluitend een netwerkborrel.

De all-in prijs is 129 euro ex BTW en je krijgt daarmee toegang tot de aanwezige leden, Sponsoren, Partners en de know-how die aanwezig is. Een investering in jezelf verdiend zich in zoveel meer dan geld alleen terug!

Wat kun je verwachten:

129 euro ex BTW

99 euro ex BTW voor Exclusive Members (mail voor een code)

Prijzen zijn inclusief:

# lunch buffet voorafgaand event

# plenaire sessie

# 3 workshops van 60 minuten

# koffie/thee/water tijdens de pauzes

# netwerk borrel wijn/fris + bites

# goodiebag

Bekijk hier het filmpje van vorige editie

PROGRAMMA

Eerste gedeelte is de plenaire sessie met alle deelnemers in 1 ruimte. Daarna zullen de ruimtes opgesplitst zijn in 4 ruimtes van ieder max 20 deelnemers

12.00u lunch buffet
12.45u registratie
13.00u plenaire sessie
14.20u workshop I
15.40u workshop II
17.00u workshop III
18.00u workshop IV
18.45u afsluiting

Tussen alle workshops een pause van 20 minuten met koffie, thee, water

Programma indeling

13.00-13.45u Plenaire sessie

14.20-15.20 uur keuze uit:

I     Netwerken

II    Go Focus 

III  The BOOST Coach

IV  John Maxwell

 

Erica Meure Pool    

Anouk Boering  

Dounia Lkoundi

Mirjam Lieffering

 

Hoe maak je netwerken effectief

Pitch Perfect

Zet je Female Factor aan

The Leadership Game

15.40-16.40 uur keuze uit:

I     BOOST  

II    WeAreEves

III  Claire & Content           

IV Jacqueline Klappe         

Rosanne van Zalingen

Esther Leloux 

Claire van Bavel           

Jacqueline Klappe

 

 

 

 

 

 

 

 

Natural Leadership

Hoe creëer je van niets, iets!

Storytelling

Van conversatie naar conversie

17.00-18.00 uur keuze uit

I    Hendriks & Co

II   Superfan Factory

III  Brand Karma & BYE Little          

IV  Speed Dating        

 

Caty Hendriks  

Yoany Brandon Bravo

Alexandra & Ellen   

Speed Dating   

 

Creëer balans in zakelijk en privé

Bouw een MERKwaardig merk

Shine Bright Like a Diamond

Speed Dating

MAAK JE KEUZE UIT DIVERSE WORKSHOPS

Rosanne van Zalingen 

Natural leadership

Daag jezelf uit om te groeien en jezelf te ontwikkelen

Je weet dat je in staat bent tot grote dingen en dat je onder de juiste omstandigheden ver kunt komen. Je gelooft in jezelf en wat je kunt bereiken. Je hebt misschien een beeld van jezelf in je mind: een visie om je dromen waar te maken, om het succes te behalen waarvan je weet dat het de jouwe kan zijn. Rosanne helpt als High Life & Performance coach met name ondernemers met het terugkrijgen van de regie over hun leven.

Alexandra & Ellen

Shine Bright Like a Diamond

Leer in 60 minuten hoe je je zelfverzekerd, onderscheidend en professioneel kunt presenteren

Zelfverzekerdheid komt met iedere stap die je neemt. Laat je gevoel spreken en je echte ik zien, waardoor jouw zakelijk verhaal ook echt wordt.

Ellen (topsporter en ondernemer) en Alexandra (Personal Brand Strateeg) helpen je daarbij Je krijgt feedback van hen en van de groep hoe je nog meer kunt gaat shinen in en voor je bedrijf.

CLAIRE VAN BAVEL

STORYTELLING

 

Zowel clair(e) als content Franse woorden. Clair betekent ‘duidelijk’, ‘helder’, terwijl content voor ‘tevreden’ staat. En dat is precies wat zij met haar klanten wilt bereiken; duidelijke afspraken, met tevreden klanten als resultaat. Claire verzorgt voor verschillende magazines (hoofd)redactie, waaronder GOOISCH en interieurmagazine Werelds Wonen. Daarnaast helpt zij bedrijven en ondernemers met social media en content. Met een onverschrokken pen en haar eigen stijl weet Claire altijd de juiste tone of voice aan te slaan.

Anouk Boering

Pitch Perfect 

You never get a second change to make first impression.

Iedereen weet het. Bijna iedereen vindt het eng. Weinig hebben het onder de knie. Hoe vaak heb je stil gestaan en tijd genomen om je pitch echt goed te krijgen?

Als internationaal gecertificeerde helpt Anouk jou op weg te groeien, te bloeien, je kwaliteiten naar boven te halen, je valkuilen te ontdekken en je ware ik te leren kennen.

Caty Hendriks

Creëer balans Privé & Werk

Leer om je tijd meer effectief te gebruiken en meer tijd over te houden voor je familie, jezelf en je bedrijf

Wil jij – als moeder – betere resultaten in jouw leven en jouw werk? Vind je het soms lastig om te balanceren tussen jouw werk en jouw familie? In deze dynamische workshop ontdek je jouw onderliggende beperkende overtuigingen; leer je jouw tijd effectiever in te zetten, ontdek je hét geheim hoe jouw zelfvertrouwen te bouwen en onstuitbaar te worden

Caty is Mindset & Communicaty Coach en richt zich voornamelijk op ambitieuze vrouwen. Specialist in alle soorten relaties, communicatie, mindset doorbraken en project management. Zij helpt vrouwen zoals wij om het leven te creëren wat wij willen.

JACQUELINE KLAPPE 
Van conversatie naar conversie

In 5 stappen naar meer klanten en meer omzet
  • Wil je meer omzet in je winkel?
  • Wil je meer kopende consumenten?
  • Wil je meer stuks per consument verkopen?
  • Wil je hoger geprijsde producten aan je consumenten verkopen?

Jacqueline is een begrip binnen de luxe, mode en retail branche, zeker voor het hogere segment. Als corporate trainer is zij expert in het verhogen van de conversie. O.a. Chanel, Swarovski staan op haar cv.

Mirjam Lieffering                     

The Leaderships Game

Wil jij ontdekken waar jouw kracht ligt, hoe je deze om kan zetten naar daadkracht samen met een groep inspirerende en vooral kickass gelijkgestemden?

Leiderschap geldt namelijk op ALLE NIVEAUS! Niet alleen bij de grote corporate businesses, maar ook bij jou aan de keukentafel, bij jou privé thuis, of op de sportschool. Leer je krachten ontdekken door de vragen aan te nemen en met elkaar in gesprek te gaan.

Mirjam Lieffering is leiderschapstrainer, coach en internationaal speaker voor het John Maxwell Team.  Tevens licentiehouder van LBC Rotterdam!

Ben jij toe aan nieuwe uitdagingen en inzichten? Ben je op zoek naar waar jouw kracht ligt en hoe jij jijzelf kan ontwikkelen en wil jij door naar een volgend level in jouw leven, zowel privé als zakelijk? Het JM Leiderschapspel is leuk en boeiend, maar daagt de deelnemers vooral uit tot open discussies wat tot mooie inzichten leidt en je deelgenoot maakt van een unieke ervaring.

Esther Leloux

Nieuw perspectief in de beautywereld

Esther Leloux bedacht We Are Eves, een sociaal platform waar vrouwen “eerlijke” beautytips kunnen uitwisselen.

Heb jij weleens een beautyproduct gekocht waarvan je dacht dat het helemaal geweldig zou zijn? Door alle reviews op internet geloofde je dat het ook jouw leven zou veranderen? En dat het uiteindelijk vies tegenvalt? Eindelijk is er een eerlijk platform waarop je alle nieuwste beautylanceringen kunt vinden – inclusief oprecht reviews waar niet voor is betaald. Zeg maar dag tegen al die beauty-miskopen.

In korte tijd is We Are Eves uitgegroeid naar ruim 13.000 gebruikers en valt onder Hearstlab, initiatief van Hearst Nederland. Zij zijn een van de female start-ups die hiertoe behoren. 

Yoany Brandon Bravo

Bouw een MERKwaardig bedrijf

Word het A-Merk van jouw branch 

Een business en een Brand zijn twee verschillende dingen. Een business wordt pas tot een sterk digitaal merk getransformeerd als de basics kloppen: je strategie moet op orde zijn, je merk moet visueel herkenbaar zijn én de techniek moet voor je werken. Je kunt 10.000 euro investeren in advertenties, maar als jouw merk niet resoneert met jouw klant behaal je niet de gewenste resultaten. Ben je klaar om jouw bedrijf te transformeren tot “klantmagneet” waar jouw doelgroep volmondig JA tegen zegt? Dan ben je hier op de juiste plek!

Dounia Lkoundi

Anti-mindset aanpak voor succes

Met een knipoog want mindset is belangrijk maar is not the holy grail for succes

Hoe de anti-mindset aanpak juist meer succes en vrijheid geeft. Leer in deze workshop dat er meer nodig is dan alleen mindset doorbraken. Er is namelijk ook een heartset en een gutset. In deze workshop leer je dat er meer dan alleen mindset werk nodig is om succesvol te zijn. Daarnaast ontvang je een kijkje in je toekomst met de BOOST formule. In dit uurtje weet je hoe je meer plezier creëert en krijgt in je leven, wat je dromen zijn, en kun je je vrouwelijke intuïtie vertrouwen en inzetten om succes aan te trekken. 

Als The Boost Coach begeleid Dounia dagelijks ambitieuze vrouwen die merken dat ze hun eigen glazen plafond hebben gecreëerd, dankzij allerlei emotionele blokkades. Niet nodig! En dat het kan anders weet zij uit ervaring. Deze vrouwen helpt zij korte metten te maken met deze blokkades, zodat zij weer aan het roer van hun eigen leven komen staan en het beste uit zichzelf weten te halen

  DIT IS HOE HET WERKT!

Dag vol inspiratie en know-how

Koop je kaartje voor maar 129 euro ex BTW

Je ontvangt een betaalbevestiging per mail inclusief je ticket.

Stuur jouw voorkeur workshop naar amsterdam@lifestylebusinessclub.com

Op basis van jouw voorkeur en beschikbaarheid wordt je ingedeeld.

Contact

Telefoon: +31 640828179
E-mail: info@lifestylebusinessclub.nl
Website: www.lifestylebusinessclub.nl

Volg ons op Social media