LIFESTYLE BUSINESS BOOTCAMP

                      VRIJDAG 29 NOVEMBER 12.30-18.30U

                        CORENDON VILLAGE SCHIPHOL 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

BUSINESS BOOTCAMP
29 NOVEMBER CORENDON VILLAGE HOTEL BADHOEVEDORP

Persoonlijke groei is priceless!  Door in jezelf te investeren, kom je verder in je zoektocht naar succes. Op alle vlakken geldt dit maar zeker op het gebied van het ondernemerschap. Investeren in jezelf lijkt makkelijk en dat is het ook. Het enige is dat het belangrijk is om er de tijd voor te nemen. Doe mee!

De Lifestyle Business Club is een netwerk met ruim 9,000 lifestyle ondernemers en professionals. Op 29 november organiseert zij haar 2e editie Lifestyle Business Bootcamp bij Corendon Village in Badhoevedorp . De Partners die nauw betrokken zijn bij de community, zullen diverse workshops geven. Iedere deelnemer kan participeren aan de plenaire sessie en 3 verschillende workshops op gebied van ondernemerschap. Van 13-18 uur met afsluitend een netwerkborrel in de skybar.

De all-in prijs is 99 euro ex BTW en je krijgt daarmee toegang tot de aanwezige leden, Partners en de know-how die aanwezig is. Een investering in jezelf verdiend zich in zoveel meer dan geld alleen terug!

 

Bekijk hier het filmpje van vorig jaar

PROGRAMMA

Iedere deelnemer kan 3 workshops van ieder 60 minuten kiezen. Onze Partners en Sponsoren geven invulling aan de in totaal 12 verschillende topics.

Het eerste gedeelte van de middag, is een plenaire sessie van 45 minuten. Welke een inleiding vormen en toelichting van het programma van de dag.

Koop online jouw kaartje voor 99 euro ex en schrijf je in voor de workshops van jouw keuze. Vroegtijdige inschrijving is een must om een plekje te garanderen.

12.30 uur Ontvangst

13.00 uur Plenair sessie

14.20 uur Workshop I

15.40 uur Workshop II

17.00 uur Workshop III

18.00 uur Netwerk Borrel

18.30 uur Afsluiting

 

Programma indeling

Start 14.20 uur keuze uit:

I     Van bedrijf naar Household Name

II    Points of YOU

III   Creëer Balans Privé & Werk

IV   Transformation

Start 15.40 uur keuze uit:

I     Brand Activation Experience

II    Fix Your Legal Stuff

III   Catwalk & Branding Class

IV   Be-Lasting Niet Lastig

Start 17.00 uur keuze uit:

I    Know Your Rights

II   Verleg je Focus Zonder Uitstel

III  Ondernemen in Vrijheid

IV  Passieve Inkomsten

JE HEBT KEUZE UIT DIVERSE WORKSHOPS

ADMINISTRATIENET – Nancy van de Luitgaren 

BE-LASTING NIET LASTIG

Doe je voordeel met een degelijke boekhouding! Hoewel je als ondernemer vooral bezig wilt zijn met ondernemen, is het bijhouden van een boekhouding van essentieel belang. Ondanks dat het sorteren van al het papierwerk saai is en je met allerlei regels, wetten en uitzonderingen te maken hebt, kun je als ondernemer ook juist je voordeel doen met een degelijke boekhouding. Tijdens deze workshop krijg je tips mee die jou geld kunnen besparen!

 

BEAUTY BRANDS AGENCY- Melissa Tan

BRAND ACTIVATION EXPERIENCE STRATEGY

Leer interactief welke elementen een must-have zijn om jouw merk/product succesvol te lanceren. En hoe je jouw merk/product met een 360 ° Brand Activation Experience Strategy succesvol lanceert bij de consument en bij de retailer. In de workshop gaan we ieder een brand activation strategie kalender maken. Ook ontvang je exclusief de Beauty Brands Agency Content Kalender 2019 met alle belangrijke data om als merk in te haken.

 

BOOST- Rosanne van Zalingen

ONDERNEMEN IN VRIJHEID

Daag jezelf uit om te groeien en jezelf te ontwikkelenJe weet dat je in staat bent tot grote dingen en dat je onder de juiste omstandigheden ver kunt komen. Je gelooft in jezelf en wat je kunt bereiken. Je hebt misschien een beeld van jezelf in je mind: een visie om je dromen waar te maken, om het succes te behalen waarvan je weet dat het de jouwe kan zijn. Hoe begin je te transformeren in de persoon waarvan je denkt dat je haar zou kunnen zijn?  Het is tijd om jezelf uit te dagen, om te groeien en jezelf ontwikkelen. Natuurlijk leiderschap begint vanuit de kern, de persoon die diep van binnen in jou zit. Merendeel van de ondernemers zijn gaan ondernemen om vrijheid te ervaren, maar ervaar je dat ook echt? Graag nemen we je mee in een nieuwe wereld van ondernemen in vrijheid en de beste versie van jezelf.

 

SUPERFAN FACTORY – Yoany Brandon Bravo

 

Van bedrijf naar Household name

Een business en een Brand zijn twee verschillende dingen. Een business wordt pas tot een sterk digitaal merk getransformeerd als de basics kloppen: je strategie moet op orde zijn, je merk moet visueel herkenbaar zijn én de techniek moet voor je werken. Je kunt 10.000 euro investeren in advertenties, maar als jouw merk niet resoneert met jouw klant behaal je niet de gewenste resultaten. Ben je klaar om jouw bedrijf te transformeren tot “klantmagneet” waar jouw doelgroep volmondig JA tegen zegt? Dan ben je hier op de juiste plek! 

VAN ROOIJ ADVOCAAT – Conchita van Rooij

KNOW YOUR RIGHTS

Top advocate Conchita van Rooij wordt gezien als DE scheidingsadvocaat van Nederland. Om aan die top te komen, heeft zij heel hard gewerkt – en nog steeds! Haar kantoor grenst aan het prachtige Vondelpark waar zij haar clientèle vanuit heel NL ontvangt.Om als business vrouw succesvol te kunnen zijn, valt en staat alles met een stabiele fundering. Zowel zakelijk, maar ook op privé vlak. Ga je trouwen of ben je gelukkig getrouwd? Wees op de hoogte van jouw plichten en rechten! Maar liefst 87% van getrouwde stellen weten niet wat hun rechten en plichten zijn wanneer zij gaan scheiden. Of zit je in een scheiding en kun je door de bomen het bos niet meer zien met alle kleine regels? Laat je goed informeren door deze power vrouw.

 

HENDRIKS & CO – Caty Hendriks

CREËER BALANS IN PRIVÉ EN WERK!

Leer om je tijd meer effectief te gebruiken en meer tijd over te houden voor je familie, jezelf en je bedrijf Wil jij – als moeder – betere resultaten in jouw leven en jouw werk? Vind je het soms lastig om te balanceren tussen jouw werk en jouw familie? In deze dynamische workshop ontdek je jouw onderliggende beperkende overtuigingen; leer je jouw tijd effectiever in te zetten, ontdek je hét geheim hoe jouw zelfvertrouwen te bouwen en onstuitbaar te worden.

 

GO FOCUS – Anouk Boering

POINTS OF YOU WORKSHOP

Wat betekent ondernemen in vrijheid voor jou? Vrijheid is de ruimte om je eigen keuzes te maken en dat is precies wat je als ondernemer doet. Je kunt bijvoorbeeld iedere dag kiezen, hoe je je uren indeelt. Maar vrijheid zit hem niet alleen in deze praktische zaken. Het is ook toelaten van een bepaald gevoel.

 

BRAND KARMA – Alexandra Calmero

CATWALK & BRADING CLASS – LET’S ACTIVATE YOUR BRAND

Een work-out om te ervaren hoe je overkomt op de ander en hoe je je presenteert als MERK, dmv een échte catwalk! Voor hen die uit hun comfortzone willen gaan en willen groeien door zich kwetsbaar op te stellen en open te stellen voor de feedback van anderen.

 

WELLNESS EXPLORER BUSINESS – Sonja Serlui

BUSINESS MODELLEN – PASSIEVE INKOMSTEN        

Kun je door een aanpassing in jouw bedrijf of door er iets aan toe te voegen, zorgen voor een inkomstenstroom dat jouw pensioen genereert? Er zijn business modellen waarbij het mogelijk is, zij zal daar 1 van bespreken. Als mede oprichter van het eerste netwerk marketing bedrijf in Nederland, met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van een internationale business, is Wellness Explorer Business toegewijd haar business partners over de hele wereld te trainen en te helpen een succesvolle business op te bouwen.

 

BY.E LITTLE SHOES – Ellen van IJssel

VERLEG JE FOCUS ZONDER UITSTEL!

De focus ligt op het wegnemen van uitstelgedrag, op zelfanalyse en op het beheersen van gedachten en emoties. Op deze manier kun je verbeterpunten vaststellen en een positieve ontwikkeling laten doormaken waarbij er prestaties neergezet gaan worden die vooraf niet voor mogelijk werden gehouden. Een goede focus zorgt ervoor dat je meer bereikt, zowel op het werk als in de privésfeer. Mindset : Op nieuwe en verschillende manieren worden er handvatten aangereikt om eigen gedachten te kunnen beheersen, om zo boven jezelf uit te kunnen stijgen

 

JURIST OP SNEAKERS – VERITAS ADVIES – Esmeralda Versnel

FIX YOUR LEGAL STUFF

Jij bent dus al een tijdje ondernemer, of je bent net gestart. Als ervaren ondernemer heb je er ‘ooit wel eens aan gedacht’ of iets van een collega gekopieerd, maar het nu eens écht goed regelen is toch een beetje op de achtergrond geraakt. En als startende ondernemer heb je werkelijk geen idee waar je moet beginnen. Heb je er wel eens aan gedacht dat je met jouw bedrijf aan een aantal juridische eisen moet voldoen? En heb jij al een sterk juridisch fundament? Heb jij jezelf bijvoorbeeld al ingedekt voor als klanten zomaar een samenwerking stop willen zetten? Of als klanten bijvoorbeeld niet betalen? Adverteer jij op social media en informeer je jouw websitebezoekers hierover op de juiste manier? Wat is nu eigenlijk juridisch gezien allemaal verplicht en wat niet? Al die vragen ga ik voor je beantwoorden tijdens de “Fix your legal stuff” workshop tijdens de LBC Bootcamp op 29 november in het Corendon hotel. Tips over algemene voorwaarden, een privacyverklaring, je factuur.. en meer! Kortom, de documenten die je als ondernemer écht nodig hebt komen in vogelvlucht voorbij! 

DIT IS HOE HET WERKT!

 

Dag vol inspiratie en know-how voor maar 99 euro ex inclusief borrel

Exclusive Members 89 euro ex (mail voor een code)

Je ontvangt een betaalbevestiging per mail inclusief je ticket.

Stuur jouw voorkeur workshop naar amsterdam@lifestylebusinessclub.com

Op basis van jouw voorkeur en beschikbaarheid wordt je ingedeeld.

Contact

Telefoon: +31 640828179
E-mail: info@lifestylebusinessclub.nl
Website: www.lifestylebusinessclub.nl

Volg ons op Social media