NEW RULES PER INGANG 01 JUNI 2020

Vanwege COVID-19 hebben wij onze protocollen moeten aanpassen voor evenementen:

# maximaal aantal personen hangt af van de locatie
# vooraf aanmelden verplicht
# betaling dient 48 uur van tevoren binnen te zijn, anders komt het plekje vrij
# annulering graag 48 uur van tevoren
# houdt 1,5m afstand van elkaar en schud geen handen
# verlaagde weerstand, ziek, verkouden, niezen of koorts? Blijf thuis!
# bij aankomst venue, graag handen wassen
# vol = vol

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lifestyle Beach Event Plant based + Duurzaam = HIP

mei 3, 2019 @ 6:30 pm - 9:30 pm

THE BEST PLANT BASED & SUSTAINABLE LIFESTYLE EVENT AT THE BEACH ☘️

Hou jij van een duurzame(re) leefstijl? Of wil je hier meer in verdiepen? Of heb je een bedrijf en wil je kijken hoe met simpele aanpassingen je meer kunt innoveren op gebied van duurzaamheid?

Dan mag je op 3 mei niet ontbreken op het meest unieke sustainable lifestyle event, georganiseerd door de trendwatchers van Food board Nederland & exclusieve partner Lifestyle Business Club.

Op het meest betoverende plekje in Kijkduin ervaar je alles op het gebied van duurzaam leven, wonen en werken. Hoor, zie en proef van het beste dat er op dit gebied voor jou beschikbaar is. De hipste organisaties zijn aanwezig met producten, lezingen, workshops en treatments! Maak kennis met geselecteerde hoofdrolspelers die een duurzame levenstijl mogelijk maken en je inspiratie met alles dat met liefde voor mens, natuur en dier wordt gemaakt en aangeboden.

PRIMEUR: AUTEUR GEERT KIMPEN OP HET EVENT MET NIEUWSTE BOEK!
Schrijver en bestseller auteur Geert Kimpen (De Kabbalist), geeft tijdens het event on the Beach een lezing over de liefde: ‘De TomTom van de Ziel’, naar aanleiding van zijn nieuwe roman ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’. En nog voordat zijn nieuwste roman officieel is uitgebracht, kun jij exclusief op ons event een persoonlijk door hem gesigneerd exemplaar bemachtigen!

HELEMAAL UP TO DATE
Na je deelname aan ons event weet je het naadje van de kous over fashion, health, food, beauty, en nog veel meer. De hipste organisaties zijn aanwezig met producten, lezingen, workshops en treatments! En als het moment is gekomen waarop jij helemaal relaxt weer naar huis wilt gaan, dan hebben we nóg een verassing voor je, een sparkling gift om thuis van te genieten…!

VOOR EEN GOED DOEL
Dat wij van dieren houden is geen geheim voor wie ons kent. Wij hebben ons afgevraagd hoe wij, samen met jou, direct bij kunnen dragen aan hun welzijn. Wij kiezen ervoor om de opbrengst van de ticket verkoop van onze events te doneren. En wel aan het Haags Dierencentrum en Shiba rescue vzw, die voeding en (medische) zorg geven aan dieren in nood. Als jij en wij zelf de dieren niet kunnen voeden, verzorgen en opvangen dan steunen we anderen die dit doen, en afhankelijk zijn van giften, toch met goederen en financiële middelen!

Voor meer info: www.foodboard.nl/events

Gegevens

Datum:
mei 3, 2019
Tijd:
6:30 pm - 9:30 pm
Evenement Categorie:
https://www.facebook.com/events/390690405101366/

Organisator

Locatie