LIFESTYLE BUSINESS BOOTCAMP

 Maandag 09 oktober 12.30-17.30u

VENUE: TO BE ANNOUNCED

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

PERSOONLIJKE GROEI IS PRICELESS

Door in jezelf te investeren, kom je verder in je groei naar succes.

Op alle vlakken geldt dit maar zeker op het gebied van het ondernemerschap. Investeren in jezelf lijkt makkelijk en dat is het ook. Het enige is dat het belangrijk is om er de tijd voor te nemen. Durf te kiezen en te investeren in jezelf, je bent het meer dan waard!

Lifestyle Business Club is een netwerk met ruim 9,500 lifestyle ondernemers en professionals. Op maandag 09 maart organiseren wij ons 4e editie Lifestyle Business Bootcamp. De Partners, Sponsoren en Exclusive Members die nauw betrokken zijn bij de community en dus zelf ondernemer zijn, zullen de diverse masterclasses geven. Het programma omvat deelname aan een plenaire sessie en 3 masterclasses, met keuze uit 12, op gebied van ondernemerschap, leiderschap en innovatie. Van 12.30-17.30 uur met de mogelijkheid vooraf te genieten van een lunch buffet en afsluitend een netwerkborrel.

De all-in prijs is 169 euro ex BTW – earlybird 149 euro ex BTW tot eind juni – en je krijgt daarmee toegang tot  de know-how die aanwezig is. Een investering in jezelf verdient zich in zoveel meer dan geld alleen terug!

WAT KUN JE VERWACHTEN:

169 euro ex BTW voor niet members

149 euro ex BTW voor members (gebruik code)

Ticket is inclusief:

# plenaire sessie van 45 minuten

# 3 masterclasses van elk 60 minuten

# koffie/thee/water tijdens de pauzes

# netwerk borrel met een drankje & bites 

Bekijk hier het filmpje van vorige editie

PROGRAMMA

Het eerste gedeelte is een plenaire sessie van 45 min.

Daarna zullen de ruimtes opgesplitst zijn in 4 ruimtes van ieder 12-20 deelnemers.

12.30-12.45u ontvangst
13.00-13.45u plenaire sessie; opening
13.45-14.00u pauze
14.00-15.00u eerste workshop
15.00-15.15u pauze
15.15-16.15u tweede workshop
16.15-16.30u pauze
16.30-17.30u derde workshop
17.30-17.45u enquête invullen
17.45-18.30u netwerk borrel 

Tijdens alle breakouts van 15 minuten met koffie, thee, water en vrij netwerken

PROGRAMMA INDELING OVERZICHT

vorige editie, aankomende editie wordt nog bekendgemaakt:

14.00-15.00 uur keuze uit:

I     Etiquette Bureau

II    LinkedIn Expert 

III   D2Be

IV  Van Rooij Advocaten

 

I  Anne Marie van Leggelo    

II  Anoek Schippers  

III  Debbie Boekhout

IV Conchita van Rooij

 

I   Zakelijke Etiquette

II  Meer succes uit Linkedin

III  Baas over je business & bankrekening

IV Juridisch overzicht zakelijk & prive

15.15-16.15 uur keuze uit:

I     Business Goed Geregeld

II    Karmalijn  

III   Satcha.nl

IV  Eve & Lilith

 

I  Esther Krook    

II  Julia Quist  

III Satcha Maduro Valie

IV Linne van Straten

 

 

I  Positieve Aanjagers 

II  Goud in Handen

III  Mindset is Everything

IV  Vision Board Workshop 

 

16.30-17.30 uur keuze uit

I    HarveyBlom.com

II   Tools & Skills

III   Vastgoed Coach         

IV  Zelfvertrouwen & Zelfliefde coach        

 

I  Harvey Blom   

II Brigitte Koopmans

III Myranda van Leeuwen   

IV Maddy Ramsingh  

 

I   NFT’s en web3.0 als de toekomst

II  Stap in de Wereld van Verschil!

III Financieel Vrij met Vastgoed

IV Awaken your inner cheerleader

   HIERONDER HET OVERZICHT & INFO PER MASTERCLASS:

Erica Meure Pool – Lifestyle Business Club

Topic: Plenaire Sessie

Effectief netwerken. Hoe doe je dat eigenlijk? Netwerken is aandacht voor elkaar. Wat bied jij aan? Wat los jij op? En waar ben jij naar op zoek?  

Je hebt je voor een event opgegeven. Je komt een ruimte binnen waar je nog niemand kent. Of misschien al wel?

Hoe zorg je ervoor dat je een netwerk event voorbereid zodat je met veel energie het event weer verlaat? Zorg dat je helder hebt wat jouw verwachtingen zijn. Zorg ervoor dat je goed verzorgd binnenkomt, maar zoals je bent. Zoals je herinnerd wilt worden, je bent uiteindelijk je eigen visitekaartje.  Veel tips & trics zodat netwerken FUN wordt en effectief. 

Erica Meure Pool founder Lifestyle Business Club is de community ruim 11 jaar geleden gestart. Vanuit een eigen behoefte naar netwerk evenementen die laagdrempelig zijn, betrouwbaar met een hoog gunfactor. Om het bestaande netwerk te vergroten, is ze dagelijks in gesprek met interessante ondernemers. En telt de club vele leden met achtergrond in lifestyle, beauty, fashion, media, pr, interieur, branding, travel en meer! 

https://lifestylebusinessclub.nl 

Anne-Marie van Leggelo – Het Etiquette Bureau

Topic: Zakelijke Etiquette 

In deze masterclass komen zakelijke omgangsvormen, mail etiquette, gastvrouwschap en tafelmanieren aan bod!

Anne-Marie van Leggelo van den Berkmortel is etiquette– en imago expert, (tv)presentatrice, moderator en eigenaar van Het Etiquette Bureau.  

 

Haar deskundigheid op het gebied van zakelijke, internationale, sociale omgangsvormen en protocol, ‘hoe ‘t heurt en hoort’,  is veel gevraagd in de media zoals bijvoorbeeld  RTL Boulevard, Blauw Bloed, Een Vandaag, Radio 538, BNR nieuwsradio, AD, Quote en Harpers Bazaar. 

https://etiquettebureau.com

Anoek Schippers – LinkedIn Expert

Topic: Zakelijk meer succes uit LinkedIn

Deze masterclass is voor de ondernemer die zichzelf beter wil profileren op LinkedIn

Schrijf je in voor deze masterclass en
* word Top of Mind op LinkedIn
* creëer het perfecte online visitekaartje
* ontdek wat je met je LinkedIn profiel kunt doen
* maak een geweldige eerste indruk met je profiel

Anoek Schippers is al ruim 14 jaar ondernemer. Zij is LinkedIn trainer/coach en adviseert ondernemers & mkb bedrijven en helpt hen zichtbaarder te worden op LinkedIn om zo meer klanten te krijgen via dit social mediakanaal. 

Anoek is gek op verbinden & connecten, zowel live als online. Anoek heeft LinkedIn VIP dagen en trajecten met haar klanten, geeft LinkedIn incompany trainingen en heeft daarnaast een online LinkedIn programma.

https://anoekschippers.nl/

Debbie Boekhout – D2be

Topic: Creëer een financieel gezond bedrijf

Wordt (weer) baas over je business & bankrekening. 

Ondernemers laten geld liggen in hun bedrijf. Zonde! Want geld is de brandstof voor een succesvol bedrijf.

In deze workshop leer ik jou wat de 7 knoppen zijn waar je aan kunt draaien voor snel meer geld in jouw bedrijf, zodat je jezelf salaris uit kunt keren, kunt investeren, rekeningen betalen. Zorg dat je minder financiële stress hebt in je ondernemerschap. 

Debbie Boekhout is levensgenieter. Houdt van haar man, hun leven samen en haar werk. Anders dan haar naam doet vermoeden is zij geen boekhouder. Sterker nog, dat is het eerste dat ze heeft uitbesteed. Debbie is echt een vakvrouw. Weet waar ze het over heeft. Helpt je bij het financieel overzicht krijgen in je bedrijf, maar kijkt ook naar waar jou passie ligt. 

https://d2be.nl/

Conchita van Rooij – Van Rooij Advocaten

Topic: Juridisch zakelijk & privé

Net als zakelijke overeenkomsten vast worden gelegd, hoe zit het wat je vooraf hebt geregeld als ondernemer in een relatie?

Bij iedere scheiding moet er veel geregeld worden. Heeft een van jullie een eigen bedrijf, dan komt er nog meer bij kijken. Wat gebeurt er met het bedrijf? Moet het verdeeld worden? Hoe regel je dat financieel? En wat zijn de (fiscale) consequenties daarvan?

Wees 3 stappen vóor en regel alles vooraf. Met de juiste financiële en fiscale kennis heb je snel zicht op de situatie, de mogelijkheden en de consequenties van scheiden met een eigen bedrijf. 

Conchita van Rooij is een telg uit een bekende advocatenfamilie. Als geboren en getogen Amsterdammer is zij sinds 2004 actief als advocaat in Amsterdam-Zuid. Zij heeft zicht gespecialiseerd in personen- en familierecht en is zij Directeur van Conchita van Rooij Advocaten, waarbij zij 8 personen in dienst heeft.

Daarnaast is zij onder meer actief als bestuurslid van het Advocaten Spreekuur Amsterdam en zit zij in de Klachten Commissie van Bureau Jeugdzorg Noord-Holland.

https://vanrooijadvocaat.nl/

Esther Krook – Business Goed Geregeld

Topic: Positieve Aanjager

Het hoofd in de koelkast en het hart op tafel

Ons hoofd wil van alles en vliegt alle kanten op. Maar wat wil je hart en wat wil jij echt? Deze workshop jaagt je positief aan om tot de kern te komen volgens de wereldwijd bekende coachmethode Big Five for Life; het geheim van groot leiderschap. Ontdek jouw werkgeluk!

Als Positieve Business Aanjager jaag ik je aan op de manier die bij jou past door het inzetten van Positieve Aanjagers. Dat zijn hulpmiddelen die je triggeren om in actie te komen.

De kracht zit in jou, jij bent verantwoordelijk en ik ben jouw klankbord. Ontdek jouw Big Five for Live en ik zet de juiste positieve aanjagers in om jouw doelen te halen! Ga voor succesvol leven en ondernemen met je hart. Gun jezelf een Positieve Business Aanjager.

Esther Krook – 5 jaar nadat ze het roer omgooide en in het diepe sprong als zelfstandig ondernemer, is Esther Krook onlangs genomineerd voor de finale van de verkiezing Freelancer of the Year

https://businessgoedgeregeld.nl

Julia Quist – Karmalijn

Topic: Je Hebt Goud in Handen!

Je handen als kompas naar jouw succes 

Waar zit het GOUD in jouw handen? Wat zijn je kwaliteiten en je talenten? En waarom lukt het niet om dit ten volle benutten? Wat zit er tussen jouw en je level up waar je zo naar verlangt?

Je handen zijn je kompas! Ze laten namelijk ongefilterd en zonder oordeel zien waar jouw krachten en waar jouw valkuilen zitten. Hoe dit allemaal precies werkt leg ik met liefde uit in de masterclass Je hebt GOUD in handen!

Julia Quist van Karmalijn is gediplomeerd handlezer en heeft een eigen praktijk en werkt op verschillende plekken Julia houdt je als het ware een spiegel voor om je te helpen herinneren aan datgene wat je diep van binnen al weet. Belangrijk om te weten is dat de lijnen in je handen kunnen veranderen. 

https://karmalijn.nl

Satcha Maduro – Valies – Satcha.nl

Topic: Mindset is Everything

Het succes van je business valt en staat met de manier waarop je denkt. It’s all about mindset.

Zonder de juiste mindset kom je niet waar je wilt zijn. Niet in je persoonlijk leven. Niet in je zakelijk leven. Als je groter wilt groeien, zul je groter moeten denken. Over jezelf, over geld verdienen, over je acties. In deze masterclass Mindset is Everything leer je over 3 verschillende mindsets. Je krijgt inzicht in jouw manier van denken. In hoe jouw denken je belemmert en hoe het je vooruit kan helpen. Je krijgt praktische tips die je dezelfde dag nog kunt toepassen in je business en in je persoonlijk leven.

Satcha Maduro – Valies is mindset coach, persoonlijk adviseur en motivational speaker in Nederland en de Cariben. Al ruim 10 jaar coacht en adviseert ze vrouwen die impact willen maken, levens willen veranderen en hun ‘legacy’ willen creëren. Satcha helpt je met je mindset, met stappen maken, met moeilijke beslissingen nemen en jouw persoonlijk leiderschap. Ze gelooft dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt in het leven en dat is ook haar boodschap voor iedereen. “Je bent niet geboren om klein te blijven of om in de schaduw van een ander te leven. Je bent geboren om grote dingen te doen. You were born for greatness!”

https://satcha.nl

Linne van Straten – Eve & Lilith 

Topic: Vision Board Workshop voor Empowered Women

Creëer focus en motivatie voor een succesvolle carrière met een coverstory

Droom jij ook van een succesvolle carrière en een toekomst vol mogelijkheden? Doe dan mee met onze unieke workshop! Tijdens deze workshop zullen we samen werken aan het definiëren van jouw professionele doelen en het maken van een vision board om jouw dromen visueel te maken. Je krijgt ook de kans om jouw plan van aanpak te maken en te leren hoe je jouw vision board kunt gebruiken als een hulpmiddel om jouw doelen te bereiken.

Word deel van een groep ambitieuze zakenvrouwen en maak de stap naar de toekomst die jij wilt. Schrijf je nu in voor onze workshop en ontdek hoe jij jouw professionele dromen kunt verwezenlijken! 

https://evelilith.nl 

Harvey Blom 

Topic: NFT’s en web3.0 de toekomst voor ondernemers en merken

Hoe toepassingen te ontwikkelen rondom Web 3.0 en NFT’s

In deze masterclass duiken we vol in de wereld van Web3.0 met Harvey Blom, certified NFT, Blockchain, Mixed Reality, Metaverse, Ethereum en Google Expert.

Hij helpt bedrijven en instanties om toepassingen te ontwikkelen rondom Web 3.0 en NFT’s. Wat is een NFT? Hoe verhoudt dit zich tot de Blockchain? En wat is de relatie tussen NFT’s en crypto?

Een aantal jaar geleden werden NFT’s plots heel bekend door de komst van de Crypto Punks en Bored Apes. Harvey wilt het begrip NFT’s toegankelijker maken voor de massa. Mogelijkheden voor merken zijn eindeloos. Van loyalty programma’s tot voting systemen.

Het is een wereld die pas net ontdekt wordt. Daarmee bevindt Web3.0 zich in dezelfde opwindende beginfase als de start van het internet in de jaren ‘90 in Web 1.0.

Harvey is een ondernemer in hart en nieren die nu druk aan de weg timmert met diverse ondernemingen GRN Energy, DuurzaamMedia en 123Miners. En binnenkort lanceert hij equity3 en Digital3.

https://www.credential.net/profile/harveyblom704312/wallet

 

Brigitte Koopmans – Tools & Skill

Topics: Stap in de Wereld van Verschil

Creëer inzicht en leer hoe jouw gedragsstijl van invloed is op je communicatie

Handig als je je product of dienst succesvol onder de aandacht wilt brengen! Ik neem je mee in de Wereld van Verschil in een actieve workshop rondom verbale en non-verbale communicatie. We gebruiken de landkaarten van de Wereld van Verschil om gedrag en gedragsstijlen makkelijker te herkennen. We maken hierbij gebruik van je DISC profiel.

Wil je al op voorhand je DISC profiel en je persoonlijke map ontvangen? Laat het dan even weten dan ontvang je het speciale LBC -members aanbod al voorafgaand de workshop.

Brigitte is Maps Tell Guide, Mental Health Coach, NLP Coach en NLP Master Practitioner. In haar trainingen zoekt zij altijd samen met haar trainees naar de vertaalslag en de praktische invulling van de inzichten naar ieders eigen dagelijkse praktijk. Praktisch en no-nonsense, maar vooral ook enthousiast en vrolijk!

 

Myranda van Leeuwen – Vastgoed Coach

Topic: Financieel Vrij met Vastgoed

Jouw persoonlijke plan om in zes maanden je eerste passieve inkomsten uit vastgoed te ontvangen.

In deze masterclass leer ik je welke vijf stappen je zet naar financiële vrijheid. Door het maken van je persoonlijke plan ga je nadenken over de vraag hoe je financieel vrij kunt worden. Waarom is die vrijheid zo belangrijk voor je? Met welke stappen ga je succesvol worden? Wie gaat jou hierbij helpen? Zonder plan geen actie, zonder actie geen resultaat.

Myranda van Leeuwen is vastgoedcoach en heeft ruim 25 jaar ervaring met investeren in vastgoed in Nederland en de UK. Ze is financieel vrij vanaf haar 40ste en leert jou de beste route om dit ook te worden.

www.myrandavanleeuwen.nl 

Maddy Ramsingh * Zelfvertrouwen en -liefde coach

Topics: Awaken your inner Cheerleader

 

Luisteren naar jouw eigen innerlijke stem die je aanmoedigt en die je zelfvertrouwen geeft.

In deze minihypnose laat ik je voelen hoe krachtig je bent, ook als je dat soms niet zo voelt. We hebben allemaal een innerlijke cheerleader, maar niet bij iedereen is die actief. Door die stem weer te activeren leer je om tegenslag beter te verwerken en daarna weer op te staan en je krachtig te voelen.

Je leert dat je alles waard bent wat je jezelf gunt en hoe je bij het behalen van je doelen jezelf kunt aanmoedigen. Hiervoor gebruik ik een minihypnose. Zie dat als een diepe meditatie en visualisatie ineen. 

Zó veel mensen houden zichzelf klein. Ze kunnen eigenlijk de hele wereld aan, maar vinden zichzelf (bewust of onbewust) niet interessant genoeg, niet belangrijk genoeg, niet slim genoeg… en zo kan ik nog wel even door gaan.

Doodzonde, en niet nodig. Want Maddy weet inmiddels uit eigen ervaring dat de sleutel om voluit te leven in zelfliefde en eigenwaarde zit. En als ervaringsdeskundige die jarenlang naar onvoorwaardelijke liefde heeft gezocht, weet zij óók hoe je dat ontwikkelt. Alles wat zij in die jaren heeft geleerd, zet zij nu in bij haar werk als hypnotherapeut en coach.

https://maddyramsingh.nl/

    DIT IS HOE HET WERKT:

WE KIJKEN ER NAAR UIT OM JE TE MOGEN ONTVANGEN!

Kom voor een middag netwerken, inspiratie en know-how

Koop je kaartje voor maar 169 euro ex BTW (met membercode 149 euro ex BTW)

Deze kun je zakelijk opvoeren in je boekhouding 🙂

Je ontvangt via Eventbrite een bevestiging van aankoop per mail; dit is je ticket.

Maak je keuze uit de verschillende masterclasses.

En stuur jouw voorkeur workshops naar info@lifestylebusinessclub.nl

Op basis van jouw voorkeur en beschikbaarheid, wordt je ingedeeld.

Je ontvangt hier bevestiging van en je dag kan beginnen!

Contact

Telefoon: +31 640828179
E-mail: info@lifestylebusinessclub.nl
Website: www.lifestylebusinessclub.nl

Volg ons op Social media